Hírmorzsák

 2012.08.27. 07:00

A musicalvilág legfrissebb Sondheimmel kapcsolatos hírei:

  • A Roundabout Theatre Company egyetlen jótékonysági est erejéig újra összehozza a 2004-es Tony-díjas Assassins (Orgyilkosok) produkció szereposztását. A december 3-án megrendezésre kerülő koncerten az eredeti előadást is jegyző Joe Mantello rendezésében újra látható az amerikai elnökök elleni merénylők szerepében Neil Patrick Harris, Denis O'Hare, Marc Kudisch, Becky Ann Baker és Michael Cerveris is. Egy kép 2004-ből:

Assassins2004.jpg

  • A New Yorki Filharmonikusok 2012-13-as évadjának egyik különlegessége lesz az a szimfonikus Sondheim-szerzeményeket és átiratokat bemutató hangverseny, amelyet Paul Gemigniani, megannyi korábbi Sondheim-bemutató karmestere vezényel majd 2013. január 29-én. A programban a tervek szerint helyet kap a Sunday in the Park with George újonnan elkészült zenekari verziója mellett a Pacific Overtures, a Passion, valamint két film, a The Enclave és a Stavisky néhány részlete is.
  • A nyári, new yorki szabadtéri, a darabot a korábbi előadásokhoz képest sokkal inkább kortárs köntösbe bújtató Into the Woods-produkció lassan bezárja kapuit, az utolsó előadása szeptember 1-én lesz. Némi esély mutatkozik azonban a továbbjátszásra, hiszen egyes források azt pletykálják, hogy az előadás bekerülhet a Broadway valamelyik kőszínházába 2013-ban. Néhány kép a produkcióból:

IntoTheWoods2012_1.jpg

IntoTheWoods2012_3.jpg

IntoTheWoods2012_2.jpg

Címkék: sweeney todd passion assassins sunday in the park with george pacific overtures into the woods külföldi bemutatók

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr444732237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása