Hírmorzsák

 2013.02.06. 23:43
  • Lonny Price, a Merrily We Roll Along eredeti, 1981-es Broadway-produkciójának Charlie-ja dokumentumfilmet készít Our Time: A Documentary About Growing Up címmel, amelyben arról mesél, hogy mi történt a szereplőgárdával a bukással zárult bemutató óta eltelt több, mint 30 évben.

  • A New York-i Classic Stage Company színpadán február 8-átől látható John Doyle rendezésében a Passion című Sondheim-musical. Doyle ezúttal nem az általa előszeretettel alkalmazott színész=zenész elvet követi a színpadra állításkor, ami a Passion esetében feltételezhetően nem is nagyon működne. Az előadás főbb szereplői: Judy Kuhn (Fosca), Melissa Errico (Clara) és Ryan Silverman (Giorgio).

  • A Virginiai Signature Theatre Stephen Sondheim Award-jával idén Harold Prince rendezőt, Sondheim régi alkotótársát és még régebbi barátját tüntetik ki. Prince rendezte többek között a Company, a Follies és a Sweeney Todd eredeti Broadway-előadásait. A negyedik alkalommal átadásra kerülő elismerésben korábban három, a szerzőhöz sok szállal kötődő hölgy: Angela Lansbury, Bernadette Peters és Patti LuPone részesült.

  • Egyes hírek szerint Meryl Streep kapja a Boszorkány szerepét a készülő Into the Woods-filmben. A film tavaly októberi olvasópróbáján a szerepet még Donna Murphy alakította.

Címkék: company sweeney todd passion follies egy nyári éj mosolya into the woods merrily we roll along doyle [john] peters [bernadette]

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr375066766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása