2014. április 26-án mutatták be a Magyar Színházban a Vadregény - Into the Woods-ot. A premierről szóló kritikákból szemezgetünk:

"(...) aki mégis veszi a bátorságot, hogy beüljön, készüljön rá, hogy Piroska és a Farkas, a Banya és a többiek a saját, privát erdőrengetegéről tanítják a nézőt. Hatékonyan, kevés tabuval és tisztán, ezért aki allergiás az őszinteségre, tárazzon bőven zsebkendővel, mert sokat fog tüsszögni" (kulturszoda.hu)

"Minden kritikai megfontolást felülír a bemutató ténye, hogy újabb Sondheim-darab került színre Budapesten, hogy lassan elérjük, Sondheim neve talán jelenteni is fog valamit" (nol.hu)
"Harangi Mária rendezésében biztosra megy, a letisztult koncepcióban a műfaji korlátokon belül szabad teret ad színészeinek, akik ezt ügyesen ki is használják" (kulturgraphy.blog.hu)
"... a jó szövegnek és a játéknak köszönhetően végig jelen van az a jó ízű humor, ami ritkán jellemző a musicalekre" (infovilag.hu)
"A Vadregény – Into the Woods hazai bemutatkozása a Magyar Színházban ugyanis olyanra sikeredett, amilyenre a legvadabb sondheimiánusok is csak merészebb álmaikban gondolhattak" (kultifilter.hu)

Címkék: vadregény sondheim magyarországon into the woods

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr156157392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása