Karácsonykor kerül az amerikai (és remélhetőleg a hazai) filmszínházakba a legújabb celluloid Sondheim-adaptáció, az Into the Woods Rob Marshall rendezte filmváltozata. A főszerepekben Meryl Streep (Banya), James Corden (Pék), Emily Blunt (Pékné), Daniel Huttlestone (Jankó) és Anna Kendrick (Hamupipőke) lesz látható.

Néhány forgatási kép:

 

Ja, és persze feltűnik majd egy rövid időre ez az úriember is, mint Piroska Farkasa:

Megjegyzés: Johnny Depp természetesen nem egészen így fog kinézni a filmben.

Az izgalmak fokozására ugyan nem igazán alkalmas, de azért itt van egy (meglehet, rajongók által összetákolt) rövid ízelítő, hogy mi várhat ránk a mozitermek sötétjében:

 

 

Azon kevesek számára pedig, akik még hírből sem ismerik a darabot, ITT található egy afféle gyorstalpaló Sondheim egyik legismertebb musicaljéről, amelyet cseppet sem mellékesen a némiképp megtévesztő Vadregény címmel a Magyar Színház is bemutatott a közelmúltban.

Az előadásról kritikák is olvashatók például ITT vagy ITT.

Címkék: into the woods

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr336225339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása