Hírmorzsák

 2012.06.06. 06:30
  • A Follies legutóbbi Broadway-produkcióját három kategóriában díjazták az 57. Drama Desk Awards június 3-ai díjátadó ceremóniáján: a Sondheim-musical lett az év legjobb musical-felújítása, megkapta a legjobb jelmeznek járó kitüntetést, a Buddy-t alakító Danny Burstein pedig hazavihette a legjobb musicalszínésznek járó díjat. Egy rövid videó az előadásból: 

 

 

  • St Louis nyári operafesztiválján június 24-éig látható a Sweeney Todd. A címszerepet a világhírű bariton, Rod Gilfry, Mrs Lovettet Karen Ziemba alakítja. Egy kép az előadásból:

 

  • Egy kis hazai Sondheim-öröm: a miskolci Bartók + Puccini operafesztivál Híd a jövőbe című gálahangversenyén, június 17-én elhangzik majd a Send in the Clowns is - legalábbis a fesztivál honlapjának tanúsága szerint.

Címkék: sweeney todd follies

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr714565061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása