A londoni Menier Chocolate Factory kamaraszínháza régi Sondheim-játszóhelynek számít. Korábban színre került itt a Road Show, a Sunday in the Park with George és az A Little Night Music is, most pedig a Merrily We Roll Along új produkcióját mutatták be, a neves musical-színésznő, Maria Friedman rendezésében. A három főszerepben Mark Umbers (Frank), Damian Humbley (Charlie) és Jenna Russell (Mary) látható.

A musical 1981-ben a Broadway-n csúnyán megbukott, azóta a szerzők  többször átdolgozták, az új változatot első ízben 2000-ben játszották Londonban. A Merrily We Roll Along jelen produkciója november 16-a óta látható folyamatosan a Menier-ben, az utolsó előadás 2013. február 23-án lesz.

Címkék: merrily we roll along külföldi bemutatók

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr24912955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása