Beköszönő

 2011.12.03. 15:54

Stephen Sondheim az amerikai musicalszerzők doyenje, ám ami ennél sokkal fontosabb, olyan izgalmas, örökké megújuló zeneszerző-szövegíró-polihisztor, aki méltán lehet érdemes a zeneszerető nagyközönség figyelmére. Ezzel külföldön nincs is gond, hiszen könyvek, újságcikkek, televíziós és rádióműsorok százai foglalkoznak a szerzővel. A nagy áttörésre azonban hiába vár idehaza a Sondheimet kedvelők egyelőre maroknyi tábora, a darabjait finoman szólva nem illeti meg az azoknak kijáró figyelem.

A magunk szerény eszközével szeretnénk ezen változtatni: a Sondheimet Tisztelők Társaságának ezen a blog.hu oldalon, valamint a kapcsolódó Facebook-felületen egyetlen célja van: Magyarországon is népszerűsíteni azt a musicalszerzőt, amelyet az angolszász világban már-már arcpirító tisztelet és megbecsülés övez, idehaza meg jószerivel nem is ismerik.

Induljon hát az utazás, tartsanak velünk! Sok szeretettel vár mindenkit a soraiba a STT, azaz a Sondheimet Tisztelők Társasága. Ígerem, hogy a későbbiekben nem leszünk ilyen patetikusak.

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr983434335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása