A bécsi Volksoper története során először játszik Sondheim-darabot: december 17-én tartották a Mi történt a Fórumon? (A Funny Thing Happened on the Way to the Forum) című musical comedy bemutatóját. A nézőket az ókori Rómába kalauzoló mű mindmáig a szerző egyik legtöbbet játszott darabja.

Az előadást Werner Sobotka rendezte, akinek ez az első munkája a patinás bécsi színházban. Pseudolus szerepében a Volksoper igazgatója, Robert Meyer látható.

Aki kiváncsi a római szabad férfiak, kikapós asszonyaik és a lázadni vágyó rabszolga nem mindennapi kalandjaira, annak januárban még 4, májusban/júniusban pedig összesen 11 alkalma lesz megtekinteni Stephen Sondheim legmulatságosabb darabját.

 

További infók a bécsi Volksoper honlapján.

Címkék: a funny thing happened on the way to the forum külföldi bemutatók

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr243522122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása