Jane Harvey Sondheim-lemez Január végén jelenik meg az Egyesült Államokban Jane Harvey legendás Sondheim-albumának újrakiadása, amelyen olyan jazzikonok, mint Mike Renzi, Grady Tate és Jay Leonhart közreműködésével 27 Stephen Sondheim dalt dolgozott fel. A lemez először 1988-ban, az Atlantic Records "gondozásában" került piacra, és produceri nyomásra csak erősen megvágott formában tartalmazta az eredetileg felvett anyagot. A teljes, 59 perces verzió mindezidáig csak japán (!) kiadásban volt elérhető.

Az örök sláger, a Send in the Clowns mellett meghallgatható a CD-n a többi közt a Broadway Baby, a Losing My Mind és az I'm Still Here a Follies című darabból, vagy éppen a There Won't Be Trumphets az Anyone Can Whistle-ből.

Címkék: follies cd ajánló anyone can whistle harvey [jane]

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr823539307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása