Az Into the Woods, a Grimm-mesék modern felfogású és kétségkívül egyéni hangvételű adaptációja most a 2010-es, nagy sikerű londoni szabadtéri produkció után újra a csillagos ég alá költözik, ezúttal New Yorkban.



A Shakespeare a [Central] Parkban elnevezésű ingyenes sorozat keretében, amelyet minden nyáron New York népszerű közparkjában rendeznek, idén az Ahogy tetszik mellett az Into the Woods-ot adják elő. A rendező Timothy Sheader lesz, a produkció alapjául az a fent említett londoni előadás szolgál, amely két évvel ezelőtt brit színházi díjat is bezsebelt. A szereposztásról egyelőre annyi hírrel szolgálhatunk, hogy csupa amerikai közreműködője lesz az előadásnak. Részletek későbbi híradásainkban, addig is hallgassunk egy kis zenét:
 

Címkék: into the woods külföldi bemutatók

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr643907967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása