Hírmorzsák

 2012.03.09. 07:00
  • Március 11-én, a Shinsai: A színházak Japánért című jótékonysági gála keretében hangzik el a Pacific Overtures két részlete a szerzők (Sondheim mellett John Weidman) által aktualizált változatban, amely a tavalyi japán természeti katasztrófára reflektál. Az új szövegváltozat itt olvasható angol nyelven.

     

  • Sondheim dalszövegeinek a szerző által kommentált gyűjteményes kötete (Finishing the Hat/Look I Made a Hat) nyerte a színházi témájú könyveket "kitüntető" Sheridan Morley-díjat.

     

  • Tegnap mutatták be hivatalosan a Merrily We Roll Alongot Cincinnatiban. Korábban már beszámoltunk róla, hogy ez a harmadik olyan Sondheim-musical, amely John Doyle rendező sajátos koncepciójában (az énekes/színészek zenélnek is a színpadon) fogant. Jön a képriport is hamarosan!

     

  • Végül egy magyar hír: a Centrál Színház április 2-án Szombathelyen, az Agora kulturális központban vendégszerepel az Egy nyári éj mosolya (A Little Night Music) című előadással. A többek között Törőcsik Mari, Gergely Róbert és Kovács Patrícia nevével fémjelzett produkcióról itt írunk.

Címkék: centrál színház sondheim magyarországon pacific overtures merrily we roll along doyle [john] külföldi bemutatók

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr694297936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása