Hírmorzsák

 2012.04.02. 06:00
  • Merrily 1: az új Merrily We Roll Along CD a kiadó honlapja szerint június 19-én jelenik meg. A 2012 februári Encores!-produkció szereposztása hallható rajta.

  • Merrily 2: a Cincinnatiben látható, John Doyle-féle előadásra new yorki producerek vetettek szemet, akár még Broadway-produkció is lehet a dologból.

  • Merrily 3: a londoni Menier Chocolate Factory 2012-2013-as szezonjában kiemelt helyen szerepel a reneszánszát élő Sondheim-musical. Itt játszották korábban azt az A Little Night Music-ot, amelynek replika változata jelenleg is fut a Centrál Színházban. Az évadterv szerint a bemutató 2012 novemberében lesz, jegyek szeptembertől kaphatók.

  • A londoni Sweeney Todd két főszereplője, Michael Ball és Imelda Staunton múlt szombaton az új CD-t dedikálta. Egyesek még sorban is álltak ezért:

Címkék: sweeney todd a little night music merrily we roll along ball [michael] külföldi bemutatók

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr554355649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása