Hírmorzsák

 2012.05.07. 07:00
  • Los Angelesben, az Ahmanson Színházban május 3-a óta látható a 8 Tony-díjra jelölt Follies-produkció. Jelentős változás a new yorki előadásokhoz képest, hogy Sally Durantként nem Bernadette Peters, hanem Victoria Clark látható, valamint Heidi Schiller nyúlfarknyi szerepében a világhírű szopránénekesnő Carol Neblett is fellép az előadásokon.

  • Az idei év újrafelfedezett Sondheim-darabja egyértelműen a Merrily We Roll Along: május 3-án például Walesben, az érdekes nevű Clwyd Theatr Cymruban mutatták be. A produkció egy hónapig lesz látható. További részletek itt találhatók.

  • Az bizonyos, hogy a londoni Sweeney Todd az alapvetően pozitív kritikák ellenére sem fog jegyeladási rekordokat dönteni: a május 2-ai esti előadáson a teljes második emeletet lezárták, aki oda vett jegyet, azt lejjebb ültették.

  • A legfontosabb magyar vonatkozású hír: a Centrál Színházban hamarosan a 25. előadásához érkezik az Egy nyári éj mosolya. Reméljük, hogy a jövő évadban is látható lesz az előadás...

Címkék: sweeney todd centrál színház follies egy nyári éj mosolya merrily we roll along peters [bernadette] külföldi bemutatók

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr354491481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása