Hírmorzsák

 2012.07.18. 06:30

A musicalvilág legfrissebb Sondheimmel kapcsolatos hírei:

  • A 2013-ra tervezett Sondheim-dokumentumfilm alapját a tervek szerint hat dal adja majd, ezek: Something's Coming a West Side Story-ból, Being Alive a Company-ből, Sunday a Sunday in the Park with George-ból, Opening Doors a Merrily We Roll Alongból, Send in the Clowns az A Little Night Music-ból és az I'm Still Here a Follies-ból.
  • A new yorki Shakespeare in the Park című programsorozat keretében színre kerülő Into the Woods-produkció első előadása július 23-án, a hivatalos premier augusztus 9-én lesz. Az előadások megtekintése ingyenes, komoly sorban állás várható a jegyekért. A szabadtéri Into the Woods-ban szerepel többek között Amy Adams, Donna Murphy és Chip Zien is, az óriás hangját pedig Glenn Close kölcsönzi.
  • A Neil Patrick Harris és Patti LuPone nevével fémjelzett 2011-es, new yorki Company-koncert DVD-felvétele a legfrissebb hírek szerint idén novemberben jelenik meg az Egyesült Államokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr624663097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása