Napi idézet

 2012.07.30. 06:30

Sondheim a színházi alkotómunkáról és a Broadway világáról (Listening to Stephen Sondheim by Craig Zadan, New York Magazine, 1974. november 11.):

A színház az a hely, ahol igazán dolgozni szeretek. Az a hely, ahol reményeim szerint mindaddig dolgozni is fogok, amíg az egész Broadway össze nem csomagol és odébb nem áll. Számomra a legnagyobb kihívás az a lehetőség, hogy folyamatosan valami újat próbálhatok ki. Azt hiszem, hogy az írók dolga az, hogy a közönséget neveljék... olyan dolgokat megmutatva nekik, amilyennel korábban még nem találkoztak. Ez persze nem könnyű, dehát az írás sosem volt az. Talán a legfélelmetesebb dolog a világon bámulni egy üres papírra, és tűnődni, hogy vajon hogyan fogod azt megtölteni. Aztán végül mindig sikerül valahogy.

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr844658642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása