Sondheim CD-k egy dobozban

 2012.10.03. 06:30

broadway in a box.jpg

A közelmúltban jelent meg az Egyesült Államokban az a 25 CD-s doboz, amely emlékezetes Broadway-premierek emlékezetes lemezfelvételeiből válogat. Számos nagy sikerű bemutatót az eredeti szereposztás segítségével idézhetünk fel, többek közt a Kabaré, a Chicago, vagy éppen a Hegedűs a háztetőn mellett megtalálható a dobozban öt Sondheim-darab eredeti Broadway-felvétele is. Sokan némileg ódivatúnak találhatják a West Side Story 1957-es felvételének hangzását, és azokat is megértem, akik kissé viszolyognak a bizony néhány rajongó szerint rikácsoló Ethel Merman Madame Rose-alakításától (Gypsy), ám a Company, a Sweeney Todd és mindenek felett az Into the Woods lemezfelvételénél azóta sem hallhattunk szebbet-jobbat.

Aki be kívánja szerezni a 25 CD-nyi jóságot, annak érdemes az angol Amazon oldalára kattintani, ahol is október közepétől 48 font + postaköltségért rendelhető a doboz...

Címkék: cd ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr574809099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása