Hivatalosan október 2-án mutatták be, és nem egészen három hétig játsszák az eredeti Sondheim-darabokból kimaradt dalokat csokorba szedő, és a férfi-nő kapcsolatok témáját körüljáró Marry Me a Little című Sondheim-revüt az Off-Broadway-n, a Clurman Színházban. Az először 1981-ben bemutatott, 70 perces, kétszemélyes show új produkciójának keretében olyan ismeretlen Sondheim-szerzemények is meghallgathatók, amelyeket korábban sosem adtak elő nyilvánosan. Ilyen például az egykoron tervezett Into the Woods-filmhez írt Rainbows című dal, vagy a Sunday in the Park with George-ból kimaradt Yoo-Hoo!

A Marry Me a Little két főszereplője Lauren Molina és Jason Tam, rendezője Jonathan Silverstein, zenei vezetője John Bell. Két kép az előadásból:

Címkék: broadway külföldi bemutatók

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr874831353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása