Hírmorzsák

 2014.10.03. 12:21
  • Új Sondheim-biográfia készül - angolszász nyelvterületen. Szerzője a Variety magazin londoni kritikusa, David Benedict, aki nyolc éves újságírói munkáját hagyja hátra azért, hogy teljes idejét a könyv megírásának szentelje. A biográfia címe How Did It Happen: The Life and Career of Stephen Sondheim lesz, ám a megjelenésre a tervek szerint 2017-ig kell várni.
  • A londoni Menier Chocolate Factory 2014 novemberében műsorra tűzi az Assassins-t. A darab 2015 márciusáig lesz látható a kultikus Sondheim-játszóhelyen. Részletek ITT.
  • Szintén Londonban egyetlen este, koncertszerű előadásban kerül színre az A Little Night Music. Az előadás helyszíne a Palace Theatre lesz, időpontja 2015. január 26. A szereposztás még nem nyilvános, ám a hírek szerint 25 fős zenekar játssza majd Sondheim keserédes keringődallamait.
  • A The Sondheim Review következő száma kiemelt figyelmet szentel az Into the Woods-nak. A darab magyarországi előadása idén októberben két alkalommal tekinthető meg a Magyar Színházban. Időpontok: október 17., 18. További infó, jegyek ITT.

Címkék: assassins vadregény egy nyári éj mosolya into the woods

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr26755447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása