Mottó:

You've changed.
You're daring.
You're different in the woods.
 

Chip Zien (Pék) és Joanna Gleason (Pékné) az Into the Woods sztárjai a musical lemezfelvételekor, 1986-ban:

... és 2010-ben a Sondheim 80. születésnapja tiszteletére rendezett new yorki koncerten:

Néhány szó a két művészről:

Joanna Gleason 1988-ban Tony-díjat kapott az Into the Woods-beli remek alakításáért. Ezt a sikerét azóta sem tudta túlszárnyalni, bár 2005-ben újra jelölést kapott a Dirty Rotten Scoundrels-ért. A 90-es években szerepelt néhány, Magyarországon is látható filmben (Trükkös halál 2., Boogie Nights, Csendszimfónia), valamint Az elnök emberei című sorozatban is.

A péket alakító Chip Ziennek is az Into the Woods volt karrierje csúcsa, bár azóta is sok Broadway-musicalben lépett fel. A nyomorultakban Thenardier kocsmárost alakította, de látható volt a Falsettos-ban, a Chitty Chitty Bang Bangben vagy a The Boys from Syracuse című darabokban is. Filmszerepei közül a United 93-ban nyújtott alakítása emelkedik ki.

Címkék: into the woods

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr774290565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása