Új sorozatunkban elsőként a legjobb Into the Woods-plakátokból szemezgetünk. A félig-mese musical hálás témája a plakátkészítőknek, legalábbis könnyebb ötletes és figyelemfelkeltő posztert készíteni a mű alapján, mint például a Passion című Sondheim-opuszból.

Elsőként az eredeti Broadway-bemutató plakátja 1987-ből, olyan nevekkel, mint a boszorkányt alakító Bernadette Peters vagy a pékné szerepében brillírozó Joanna Gleason (az előadás DVD-n is hozzáférhető):

A következő remek kis poszter (nem időrendben haladva) egy kissé gótikus-horror hangulatot áraszt és a Keynsham Youth Theatre 2004-es előadásához készült:

A The Near West Theatre plakátja sem éppen a musical vidám, önfeledt pillanatait hangsúlyozza:

A következő - iskolai előadáshoz készült - képpel a minimalista dizájn iránt hódolóknak szeretnénk kedveskedni:

Tisztára Tim Burton-fíling - bár a hírek szerint a nemsokára készülő filmet Rob Marshall rendezi:

 

Az Emma Capp által a Cox Green School produkciójához tervezett plakát a Sakk című ABBA-musical színrevitelekor is elsüthető:

Címkék: into the woods peters [bernadette]

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr984481709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása