Az alábbi kis összefoglaló a reményeink szerint nem csupán a Sondheim-művekkel most ismerkedőknek, hanem a megrögzött fanatikusoknak is hasznos lehet. Természetesen egy ilyen irgalmatlan méretű videómegosztó portál esetében nem törekedhetünk a teljességre, úgyhogy érjük be kicsit kevesebbel: következzen 5 remek Stephen Sondheimmel kapcsolatos videó a Youtube-ról:

 

Passion

Sondheim episztola-musicaljének teljes felvétele az eredeti Broadway-szereposztás közreműködésével, Donna Murphy korszakos jelentőségű Fosca-alakításával:

 

A Little Night Music 

Nagyszerű előadás, két részletben a New York City Opera előadásában, Mme Armfeldt szerepében a kiváló operaénekesnővel, Regina Resnikkel:

 

Into the Woods

Ezúttal nem a teljes előadás, hanem csupán a szerzők kimerítő, zenés részletekkel tarkított elemzése a darabról:

 

The Story So Far

Több, mint öt órányi zene és kommentár, a legismertebb Sondheim-dalokkal és azok legnépszerűbb tolmácsolóival - igazából csak audió, de kihagyhatatlan:

Címkék: passion a little night music into the woods

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr804698396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása