Hírmorzsák

 2013.02.26. 21:31
  • Kiszivárgott, ám meg nem erősített információk szerint a készülő Stephen Sondheim - David Ives közös musical alapjául utóbbi egyfelvonásos színművei szolgálnak majd, amelyek All in the Timing címmel jelentek meg 1994-ben. Az új zenés darab az egyfelvonásosok egy apró részletét dolgozza majd fel, a cselekmény pedig - akárcsak a Merrily We Roll Along esetében - az időben visszafele haladva bonyolódik.
  • A tavaly november óta nagy sikerrel futó londoni Merrily We Roll Along március elejéig látható a Menier Chocolate Factory-ban, a Maria Friedman rendezte Sondheim-musical ezután átkerül a West Endre, egészen pontosan a Harold Pinter Theatre-be, ahol április 23-ától tekinthető meg egy szigorúan limitált tizenkét hetes játszási sorozat keretében.
  • A Michael Ball és Imelda Staunton nevével fémjelzett remekbe szabott Sweeney Todd-felújítás öt kategóriában is diadalmaskodni tudott a whatsonstage.com online színházi lap éves rendes közönségszavazásán. A két főszereplő mellett díjazták magát a produkciót valamint annak rendezőjét, Jonathan Kentet is.

Címkék: sweeney todd merrily we roll along ball [michael]

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr285107271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása