A Sweeney Todd Bécsben

 2013.08.10. 20:38

Kétségkívül az év egyik legfontosabb sondheimes híre: idén ősztől nem kell messzire utaznia annak, aki a Sweeney Todd-ot szeretné látni, ugyanis a véreskezű borbély szeptember 14-től állandó jelleggel beköltözik a Währinger Straße 78-as szám alá, azaz a bécsi Volksoperbe.

A musical szeptemberben és októberben összesen 9 alkalommal látható a Császárvárosban, a címszerepben a dán baritonistával, Morten Frank Larsennel, aki a közelmúltban a budapesti Operaházban is fellépett Richard Strauss Arabella című operájában. Mrs Lovett szerepét Dagmar Hellberg alakítja, az előadást Matthias Davids rendezi. További érdekesség, hogy a díszleteket Mathias Fischer-Dieskau, a 20. század egyik emblematikus énekesének, Dietrich Fischer-Dieskaunak a legidősebb fia tervezi.

További infók ITT találhatók.

Címkék: sweeney todd külföldi bemutatók

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr975455316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása