A Follies képekben

 2012.02.10. 08:00

A közelmúltban fejeződött be a Broadway-n a Follies felújításának előadássorozata, méghozzá igen szép sikerrel. A produkció májusban a nyugati partra, Los Angelesbe kirándul egy limitált széria (bő egy hónap) erejéig. Képes beszámolónk az Eric Schaeffer rendezte előadás néhány kulcsmomentumát idézi fel.

A lebontás előtt álló Weismann Színházban még egyszer utoljára találkoznak az egykori kóruslányok:

Sally (Bernadette Peters), a show egykori sztárja a háziasszonyok unalmas életét éli, és még mindig egykori szerelméért, Benért (Ron Raines) dobog a szíve:

Nem sokkal boldogabb Phyllis (Jan Maxwell), a másik hajdani Weismann lány sem, aki épp Bennel él kiüresedett házasságban:

Egy szürreális revü keretében valóság és a képzelet összemosódik, és megidéződik a színház egykori csillogása, sztárjai, a Weismann Follies szemkápráztató világa:

Fellép Buddy, az utazó ügynök is (Danny Burstein), aki jelenleg éppen Sally férje:

Egy zenés-táncos szám erejéig Sally, Phyllis, Ben és Buddy fiatalkori énjeit is viszontláthatjuk:


 

Képek: http://folliesbroadway.com

Címkék: broadway follies peters [bernadette]

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr834083071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása