Sorozatunk második részében a Passion (Szenvedély) című darab kerül terítékre. Míg az Into the Woods esetében a bőség zavarával, itt a fellelhető poszterek csaknem teljes hiányával kell megküzdenie a mezei bloggernek, ami a bemutatók csekély számának tudatában teljesen indokolt is. Sondheim zavarba ejtő musicalje különös szerelmi háromszöget tár a nézők elő, a plakátok majd mindegyike ennek megfelelően a testiség alapmotívumából építkezik.

Elsőként jöjjön a klasszikus, eredeti produkció plakátja (rendező: James Lapine, főszereplők: Jeremy Shea, Donna Murphy és Marin Mazzie). Ha valaki erre a darabra gondol, bizonyára rögtön beugrik neki a fekete-szürke kép a piros felirattal:

Egy ölelkezős plakát Los Angelesből, a Met Theater 2011-es produkciójához:

2003-ban többek között szintén Los Angelesben, a David Henry Hwang Theaterben ment az ázsiai-amerikai East West Players társulat előadása, amelyhez az alábbi kicsit "suttogós" posztert álmodták meg:

A Michael Ball és Maria Friedman nevével fémjelzett londoni produkció mára már legendává nemesült:

A legutóbbi londoni előadás 2010-ben a kultikus Sondheim-játszóhelynek számító Donmar Warehouseban született, Fosca szerepében azzal az Elena Rogerrel, aki azóta már a Broadway ünnepelt Evitája:

Címkék: passion ball [michael]

A bejegyzés trackback címe:

https://sondheimtisztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr14564979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása